Doe samen met families een kliederkerk. Als kerk, buurt of tijdens je pinkstervuurtje. Download onderstaand programma en ga mee op ontdekkingstocht door het Pinksterverhaal en vier het Feest van Hoop!  Met verschillende creatieve activiteiten, leuke liedjes, gebedsideeën en natuurlijk een feestelijke maaltijd vier je met dit bijzondere kliederkerk-programma met jong en oud samen het pinksterfeest.  In het programma staat wat je nodig hebt, je vindt er de beschrijving van de activiteiten, de bijbeltekst én gespreksvragen. 

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met de Protestante Kerk in Nederland.

Duur: 1 uur 

Tip 1: Wil je thuis als gezin aan de slag met kliederkerk? Via www.kliederkerk.nl/pinksteren kun je een pakketje aanvragen met programma, doe-boekje en cd. 

Tip 2: Ben je benieuwd of kliederkerk wat voor jouw kerk is? Kijk dan naar het seminar 'Wat is kliederkerk?' en maak kennis met deze missionaire vorm van kerk-zijn voor mensen van alle leeftijden.  

Tip 3: Wil je, samen met je kinderen, nog meer Feest van Hoop? Zing en dan mee met Marcel en Lydia Zimmer. Je vindt het concert tijdens de Pinksterconferentie in het seminarprogramma op het digitale platform www.ikganaaropwekking.nl. 


Programma Kliederkerk - Feest van Hoop

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.