Time to GO is een actief moment voor jou en je kids. Een programma om de Bijbelse boodschap praktisch te maken in jullie dagelijks leven met Jezus. Het gaat om verhalen uit de Bijbel en de verhalen van jou en mij. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten en is bedoeld voor gezinnen met kinderen vanaf groep 3.

Waar gaat het over
In de eerste serie van Time to GO leven we toe naar Pinksteren. Het gaat over verhalen van Jezus. Waar Hij is verandert er iets in het leven van mensen. Het is de Heilige Geest die dat in ons bewerkt en dat is wat we straks met Pinksteren gaan vieren! Er is muziek van Make Some Noise Kids, er zijn gasten en ‘onze profi’ Bert Reinds geeft tips aan ouders. Er zijn opdrachten om samen aan de slag te gaan; kort, makkelijk uitvoerbaar en waardevol omdat je het sámen doet!

Spel TRIPLO, Jezus in de hoofdrol
Bij de serie hoort een superleuk spel, ‘TRIPLO, Jezus in de hoofdrol’. Het spel gaat ook over verhalen uit de Bijbel waarin Jezus de hoofdrol speelt. Het spel is gemaakt door Opwekking GO en Neema Uitgeverij. Het spel is te bestellen via de webshop van Opwekking.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.