Als Stichting Opwekking mogen we al 60 jaar meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland. We zijn God enorm dankbaar dat we door al onze activiteiten en uitgaven zoveel mensen mogen inspireren tot een leven in navolging van Jezus, door de kracht van de Heilige Geest. Zodat zij toegerust worden om met hun unieke talenten en mogelijkheden Jezus zichtbaar te maken in hun eigen omgeving.

Wat klein begon met een stap in geloof van een handjevol mensen, is 60 jaar later uitgegroeid tot een organisatie die op vele manieren tot zegen is voor Nederland. Zo worden de Opwekkingsliederen in allerlei kerken en gemeenten gezongen en wordt de jaarlijkse Pinksterconferentie - dit jaar de 50ste - door meer dan 65.000 christenen bezocht. We horen, soms jaren later, geweldige getuigenissen van veranderde levens, van wonderen en van vernieuwing en herstel.

Dat is ook ons verlangen voor de toekomst. We willen ons met alles wat in ons is blijven inzetten voor geestelijke vernieuwing en een echte opwekking in ons land. Om onze bediening te blijven ontwikkelen en al ons werk te blijven doen, zijn we afhankelijk van mensen die aanhaken bij onze visie en Opwekking willen steunen.

Ben jij gegrepen door onze passie en visie? En wil je ons helpen die te realiseren? Ondersteun Opwekking dan met een jubileumgift! Zo kunnen we samen meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland!

ANBI 
Stichting Opwekking wordt door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn. Ons ANBI-nummer is 002851726.

Giften kunnen worden overgemaakt op onderstaand rekeningnummer ten name van Stichting Opwekking te Putten. Graag onder vermelding van 'Jubileumgift'.

IBAN: NL52ABNA0477774482
BIC: ABNANL2A

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.