Zangfestijn gaat verder onder een nieuwe naam

Putten, 1 november 2018 - Het Zangfestijn, het weekend waar ieder jaar in maart de nieuwe Opwekkingsliederen worden aangeleerd en opgenomen, gaat verder onder een nieuwe naam: Opwekking Worship Weekend. De nieuwe naam sluit aan bij de inhoud: een weekend dat in het teken staat van lofprijzing en aanbidding. In het weekend worden ook de nieuwe Opwekkingsliederen aangeleerd, en tijdens aanbiddingsconcerten opgenomen.

Tijd met God en met elkaar
Het Opwekking Worship Weekend staat in het teken van aanbidding. De inspirerende workshops en seminars die op zaterdag worden aangeboden zijn helemaal op dit thema afgestemd. Daarnaast is in het programma veel ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Dat maakt het tot een afwisselend en ontspannen weekend met tijd voor ontmoeting met God en voor elkaar. Bovendien is het een unieke gelegenheid om alvast kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 43 en deze aan te leren.

Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking: “Het Zangfestijn is jaren geleden ontstaan omdat het live opnemen tijdens de Pinksterconferentie steeds lastiger werd. Een specifiek weekend voor het instuderen en opnemen van de nieuwste Opwekkingsmuziek was makkelijker en bood bovendien de mogelijkheid voor extra programma-elementen. In de afgelopen jaren kwam de focus steeds meer te liggen op aanbidding. Dit kwam onder andere tot uiting in de aanbiddingsconcerten waar de nieuwe Opwekkings-cd en video’s werden opgenomen. De nieuwe naam geeft duidelijker aan waar dit weekend voor staat. Opwekking is gericht op geestelijke vernieuwing en muziek en aanbidding zijn daar een belangrijk onderdeel van.”

Ook een nieuwe locatie
Naast de nieuwe naam is ook de locatie veranderd. In de voorgaande jaren werd het Zangfestijn georganiseerd op De Kroeze Danne in Ambt Delden. Het Opwekking Worship Weekend wordt vanaf 2019 gehouden op De Betteld in Zelhem in het weekend van 22 t/m 24 maart 2019.

Met de aankondiging van de nieuwe naam start ook de registratie voor het weekend. Tickets en informatie zijn vanaf donderdag 1 november te verkrijgen via http://www.opwekking.nl/conferenties/worship-weekend

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.