Met de afgelasting van de Pinksterconferentie ontstaat er een financiële nood om alle kosten te dekken.

Zoals je kunt voorstellen zijn er al veel kosten gemaakt omdat we een heel jaar bezig zijn met het organiseren van de Pinksterconferentie en alles wat daarbij hoort. Het bedrag dat nodig is om de bediening van Opwekking en de Pinksterconferentie ook in de toekomst mogelijk te maken en alle kosten te dekken, kan oplopen tot maar liefst 900 duizend euro.

We hopen dat we met elkaar de handen ineen zullen slaan om in deze nood te voorzien. Daarom starten we een campagne. We nemen je graag mee in waarom we doen wat we doen en wat ons drijft: Opwekking begint met een aanraking van God! Zo begon Opwekking, zo begon de Pinkster­conferentie. Dat is ook wat we verlangen voor Nederland en voor jouw leven: een aanraking van God. Overal in het land horen we verhalen van mensen die door het werk van Opwekking en de Pinkster­conferentie een aanraking van God hebben ervaren in hun leven. Duizenden bezoekers en medewerkers hebben een eigen verhaal of een bijzonder moment beleefd. Daarom noemen we de campagne ook zo: Opwekking begint met een aanraking van God.

De nood is groot en het is een enorm bedrag. Toch geloven we dat als iedereen die Opwekking kent of de Pinksterconferentie wel eens bezocht heeft een klein steentje bijdraagt, dit bedrag binnen zal komen.

Mogen we je vragen om deel te zijn van dit wonder? Je gift is van harte welkom en nodig. 
Meld je aan als vriend en blijf betrokken. Bid, vertel en geef.  
Want Opwekking begint met een aanraking van GOD! Daar willen we voor blijven gaan.

Hoe word ik vriend van Opwekking?

Campagne 'Opwekking begint met een aanraking van God'

ANBI — Stichting Opwekking wordt door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn. Ons ANBI-nummer is 002851726. Giften kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL52ABNA0477774482 t.n.v. Stichting Opwekking.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.