Je kunt voor OPS pro een 5 user licentie of een 10 user licentie aanschaffen. Met deze licenties is het toegestaan OPS pro te installeren op vijf (of tien) computers, zodat je met meer personen gebruik kunt maken van dezelfde OPS pro download. Eén 'centrale opslagplaats' binnen je kerk of gemeente op een (bedrijfs)netwerk met maximaal vijf (of tien) gebruikers is toegestaan. Het is niet toegestaan om de database van OPS pro op een netwerk te plaatsen, als hierdoor de database direct toegankelijk is voor meer dan vijf (of tien) verschillende gebruikers. De geldigheidsduur van de licenties is van Pinksteren tot en met Pinksteren het daaropvolgende jaar.

De licentie voor vijf of tien gebruikers moeten apart worden besteld naast de normale licentie. Bestellen kan via onze webwinkel. Als je de licentie na 1 december aanschaft, betaal je de helft van de prijs.

Om liederen van OPS pro te kunnen gebruiken voor het projecteren in je kerk/gemeente heb je een aparte licentie van Christian Copyright Licensing International (CCLI) nodig. Je kunt de licentie aanvragen via www.ccli.nl. CCLI verleent toestemming aan kerken en organisaties om zonder omslachtige procedures op betaalbare wijze, legaal liedteksten te mogen afdrukken en projecteren bij kerkelijke activiteiten zoals samenkomsten, huisgroepen, jeugd- en kinderwerk, tijdens conferenties en degelijke.

Gratis DEMO account

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.