Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

‘Het komt door ZIJN naam en door het geloof in ZIJN naam’ - Ruben Flach over Gods almacht en trouw in 50 jaar Pinksterconferentie en 60 jaar Opwekking; wat bedoelen we eigenlijk als we bidden in Jezus’ naam? - een verdiepende studie van Willem Ouweneel; Joyce de Jong over het belang van lofprijzing en aanbidding; ‘Geen angst voor de dood?’ - Carina Bergman in gesprek met Auke van Slooten, pastor Gemeentezorg bij de Vrije Evangelisatie Zwolle; in de rubriek ‘Geloofsopvoeding’ deze keer Adriëlle Schouten over de rol van muziek in het beleven van je geloof samen met je peuter of kleuter; wat zou de Pinksterconferentie zijn zonder vrijwilligers? Henk Bosman, dochter Mirjam en kleinzoon Levi aan het woord over een leven lang Opwekking; en meer… 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.