Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

'Word vervuld met de Geest' - Henk Stoorvogel over de onveranderde visie en missie van Opwekking door de jaren heen; Klaas Goverts over de betekenis van het jubeljaar; wat zou de Pinksterconferentie zijn zonder vrijwilligers? In de rubriek 'Onbetaalbaar' komen drie voorzitters van Opwekking aan het woord; een kennismaking met Carlino Bus, operationeel directeur bij Opwekking; 'Profetie brengt je dicht bij Gods hart' - Joyce de Jongh in gesprek met Ron Becker, betrokken bij Nederland Zoekt; Vrouwenbeweging Arise richt zich niet alleen op stoere vrouwen; een leesrooster om 21 dagen te bidden tot Pasen; In de rubriek 'Geloofsopvoeding' gaat Annasjouk Nijhof in op het onderwerp zegenen; en meer... 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.