Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een geloofsopbouwend blad met actuele thema's, Bijbelstudies en krachtige getuigenissen van wat God doet in het leven van mensen. Het magazine wordt gratis toegestuurd aan iedereen die Opwekking een warm hart toedraagt.

Opwekking begint met een aanraking van God. Dat is waar we in geloven, en waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Daar lees je over in Opwekking Magazine, ons maand­blad waarmee we je inspireren en tools aanreiken om te groeien in je relatie met God. En waarin we aandacht willen besteden aan het vernieuwende werk van de Heilige Geest, zodat je wordt toegerust om op jouw plek Jezus zichtbaar te maken. Naast artikelen over actuele thema's vind je in Opwekking Magazine elke maand een Persoonlijk door Ruben Flach, een Bijbel­studie van Kees Goedhart, columns van diverse schrijvers en actueel nieuws uit kerkelijk Nederland. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van onze uitgaven en conferenties.

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. Klik dan op de knop 'Ja, ik word vriend en doneer'. Lees meer over de overgang van abonnementstructuur naar relatiemagazine. 
 

Ja, ik word vriend

Ja, ik word vriend en ik doneer

 

Opwekking Magazine is ook beschikbaar voor mensen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Bij het januarinummer van Opwekking Magazine verschijnt ook een extra bijlage: Leading People, een leiderschapskatern voor iedereen die op een of andere manier leiding­geeft. Iedereen heeft invloed: thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Want door wie we zijn, beïnvloeden we de mensen om ons heen. Met Leading People willen we jou inspiratie en tools aanreiken om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Leer van leiderschapsadviseur Joël Aerts hoe je je als leider kunt ontwikkelen in tijden van crisis. Ontdek hoe je je effectiviteit kunt vergroten, en word geïnspireerd door de ervaringen van ondernemers Wim Verkerk en Elsa Schaddelee. Ook vind je er uitgebreide informatie over de Global Leadership Summit, de jaarlijkse leiderschapsconferentie die wereldwijd plaatsvindt.

Vanaf deze eerste editie van 2021 is Opwekking Magazine - en Leading People - niet alleen als papieren uitgave beschik­baar, maar ook digitaal. Daarmee willen we het blad voor nog meer mensen gemak­kelijk toegankelijk maken. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen: word vriend van Opwekking en doneer.

'Maria’s loflied voor de Almachtige', Maartje Dekens laat zien hoe dat eeuwenoude lied ons ook nu nog inspireert; de kerstpreek van Billy Graham die hij hield in het Witte Huis vat de essentie van kerst kernachtig samen: kribbe, kruis en kroon; Kees Goedhart neemt afscheid als redactielid - we blikken terug op ruim 50 jaar betrokkenheid bij het magazine; Stephen Haverkamp is de nieuwe voorzitter van het Opwekkingsbestuur - een openhartig interview; Willemijn de Weerd schreef een indrukwekkend kerstverhaal: 'Zullen we ruilen?'; 'Slangen zullen zij oppakken'- deel 3 in de serie over tekenen die de gelovigen volgen, staat in het teken van goddelijke bescherming en hoe concreet zendelingen Piet en Pita Buitendijk die ervaren; een interview met Mathilde en Erald de Ridder over 20 jaar Healing Rooms Nederland; en meer... 

Vanaf deze eerste editie van 2021 is Opwekking Magazine - en Leading People - niet alleen als papieren uitgave beschik­baar, maar ook digitaal. Daarmee willen we het blad voor nog meer mensen gemak­kelijk toegankelijk maken. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen: word vriend van Opwekking en doneer.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.