Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

In deze Pinkstereditie: natuurlijk het programma van de online Pinksterconferentie 'Samen kerk, samen sterk'; 'Pinksteren, feest van eenheid, blijdschap en kracht' - Kees Goedhart over de uitstorting van de Heilige Geest; Gerard en Lydia de Groot leggen uit wat de vier functies van tongentaal zijn - met verdiepingsvragen; 'Zingen is het halve evangelie' - de muziekgeschiedenis van Opwekking belicht vanuit o.a. Wiesje Hijink en Charles Groot; samen avondmaal vieren in coronatijd - hoe doe je dat?; 'Geef vrouwen de ruimte' - een interview met Joël Boertjens n.a.v. zijn boek Allen voor Eén; in de rubriek Geloofsopvoeding: Bert Reinds over gezin zijn in coronatijd: 'Het herstel van Israël schudt christenen wakker' - Oscar Lohuis over Gods bijzondere plan met Israël; in de rubriek 'Met hart en handen' twee medewerksters van een mobiele tandartspraktijk over christen zijn op je werkplek; in memoriam Ben Hoekendijk; en meer... 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.