Vanwege de vakantieperiode is ons kantoor gesloten van zaterdag 1 t/m zondag 16 augustus.

Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een geloofsopbouwend blad met actuele thema's, Bijbelstudies en krachtige getuigenissen van wat God doet in het leven van mensen.

Opwekking begint met een aanraking van God. Dat is waar we in geloven, en waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Daar lees je over in Opwekking Magazine, ons maand­blad waarmee we je inspireren en tools aanreiken om te groeien in je relatie met God. En waarin we aandacht willen besteden aan het vernieuwende werk van de Heilige Geest, zodat je wordt toegerust om op jouw plek Jezus zichtbaar te maken. Naast artikelen over actuele thema's vind je in Opwekking Magazine elke maand een Persoonlijk door Ruben Flach, een Bijbel­studie van Kees Goedhart, columns van diverse schrijvers en actueel nieuws uit kerkelijk Nederland. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van onze uitgaven en conferenties.

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. Klik dan op de knop 'Ja, ik word vriend en doneer'. 
 

Ja, ik word vriend

Ja, ik word vriend en ik doneer

 

Opwekking Magazine is ook beschikbaar voor mensen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

'Wie kijkt met geloof, ziet dat God alles onder controle heeft' - Joyce de Jongh in gesprek met Feijenoord-speler Eric Botteghin en zijn vrouw Melina; Maartje Dekens en Wouter van Leeuwen delen hun ervaringen met tongen­taal in hun relatie met God; Hoe ziet de kerk van de nabije toekomst eruit? Marten Visser en Hans Maat delen hun gedachten; Joyce de Jongh schreef een artikel over missionair kerk-zijn tijdens en na de corona­crisis; een interview met Frits Rouvoet over Bright Fame, het werk dat hij en zijn team al 15 jaar onder prostituees doet; in memoriam David Pawson; in de rubriek Geloofs­opvoeding: leuke boeken en activiteiten voor de vakantie; een vakantie­puzzelpagina mèt Opwekkings­quiz (en kans op een prijs!); en natuurlijk een uitgebreide terug­blik van de digitale Pinkster­conferentie met foto's, korte getuige­nissen en samen­vattingen van preken; en meer...

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.