New Wine

Al jaren staat in de zomervakantie het conferentieterrein in Biddinghuizen een week lang in het teken van de New Wine Zomerconferentie. Zo’n vijfduizend christenen - jong en oud - met verschillende kerkelijke achtergronden komen hier samen. Misschien bent u er ook weleens geweest. Wist u dat een heel aantal kantoormedewerkers en vrijwilligers van Opwekking al jaren betrokken is bij de organisatie van deze inspirerende conferentie? Graag geven we een inkijkje in het werk dat wij als Opwekking Services doen voor New Wine.

Tekeningen, advies en registratie
Bij het organiseren van zo’n grote conferentie komt heel wat kijken. Zo moeten er tekeningen worden gemaakt voor het terrein, moet de registratie goed geregeld zijn en moeten er belangrijke afwegingen worden gemaakt op het gebied van veiligheid. Bij dit hele proces zijn wij betrokken en voorzien wij de organisatie van het nodige advies. We zijn niet alleen adviserend betrokken, maar verzorgen ook de registratie van weekgasten en medewerkers en we beantwoorden vragen per mail en telefoon. Als u naar New Wine belt, is de kans groot dat u een medewerker van Opwekking aan de telefoon krijgt.

Spareribs en materialen
Honderden broden, honderden kilo’s spareribs en grote hoeveelheden materialen worden door ons geleverd aan de New Wine Zomerconferentie. Want een week lang 750 medewerkers te eten geven en zorgen dat het terrein klaar is voor de conferentie is een hele klus. De vrachtwagen van Opwekking rijdt dan ook elke dag op en neer van het conferentieterrein naar de opslag van Opwekking om ervoor te zorgen dat het aan niets ontbreekt. 

Opwekking-vrijwilligers
Net als bij de Pinksterconferentie zijn de vrijwilligers van groot belang voor het welslagen van de conferentie. Ieder jaar werkt er een tiental vrijwilligers vanuit de catering van de Pinksterconferentie mee om tijdens de New Wine Zomerconferentie de maaltijden te bereiden voor alle vrijwilligers. Dit cateringteam zet zich volop in om elke dag weer het ontbijt, de lunch en de avondmaaltijd op tafel te zetten. Daarnaast verzorgt ons team ook een snackpunt voor de verkoop van patat, snacks en ijs. Het is hard werken, maar ze doen het met plezier.

Opwekking Services het hele jaar door
De New Wine Zomerconferentie is niet de enige conferentie die wij als Opwekking Services ondersteunen. Ook het Graceland festival van 26 t/m 28 augustus, de Vrij Zijn Zomerweek van 31 juli t/m 5 augustus, het Youth for Christ jubileumfeest op 17 en 18 september en de Open Doors dag op 5 november worden door ons van materialen voorzien. We zijn blij dat veel organisaties ons weten te vinden voor praktische ondersteuning of het huren van materialen.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.