Opwekking zet zich in voor geestelijke vernieuwing in Nederland. Aanbiddingsmuziek heeft daarin een belangrijke rol. Met onze Opwekkingsliederen bieden we kerken, gemeenten en individuele christenen een breed scala aan liederen waarin samen God aanbidden en de eigen geloofsbeleving centraal staan. Opwekkingsliederen kenmerken zich door eigentijdse muziek en teksten met de Bijbel als basis.

Tot voor kort werd ieder jaar met Pinksteren een nieuwe serie Opwekkings­liederen uitgebracht, maar dat gaat veranderen. Voortaan brengt Opwekking op een aantal momenten in het jaar een kleinere selectie nieuwe liederen uit. Daarmee blijft de selectie actueel en eigentijds, en komen de liederen direct in digitale vorm beschikbaar. Het hele jaar door kunnen suggesties voor liederen doorgegeven worden. De criteria daarvoor vind je op deze site.

Tijdens het Opwekking Worship Weekend in maart vindt dan de totaalopname plaats van de muziek. De bijbehorende livevideo’s van de liederen worden opgenomen tijdens de Pinksterconferentie. Vervolgens komen met Pinksteren de nieuwe Opwekkings­liederen beschikbaar op cd en in diverse uitgaven. De materialen zijn te bestellen via onze webwinkel, en te beluisteren op platforms als YouTube en Spotify.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.