Na de visiedag op 28 november gaat Viva de kerk! in januari verder met een verdiepings­­traject waarin we op verschillende manieren aan de slag gaan met actuele Bijbelse principes over kerk-zijn. 

Het verdiepingstraject
Het verdiepings­traject heeft een aantal tools om je te inspireren en toe te rusten. Je gaat aan de slag met het boek Viva de Kerk van Henk Stoorvogel waarin hij 10 tijdloze principes van gemeente-zijn uit de kerk van Antiochië deelt die bijzonder actueel zijn voor de kerk van nu. In de video­serie (zie bovenstaand voorproefje) nemen Henk Stoorvogel en Ruben Flach je mee in de thematiek van de principes van Viva de kerk! en ter illustratie worden concrete voorbeelden van inspirerende kerken in Nederland gegeven. En in de whitepaper deelt Henk Stoorvogel zijn kennis over principes en processen van gemeente­­ontwikkeling anno nu. 

Coachingstraject
Daarnaast is er een team van ervaren en enthousiaste coaches beschikbaar die je graag ondersteunen bij gemeente­ontwikkeling en het uitwerken van de principes en tools die Viva de kerk! je aanreikt, mocht je daar behoefte aan hebben. De coaches hebben hun sporen verdiend in het opzetten van (missionaire) kerken en gemeente­ontwikkeling in de brede zin van het woord, en in het begeleiden van groepen en kerken.

Neem deel met je leidersteam, kerkenraad of werkgroep gemeente­ontwikkeling. Kijk, lees, luister en praat door over de Bijbelse principes en tools die aangereikt worden, en die je direct in je eigen gemeente kunt toepassen. Meer informatie vind je op www.vivadekerk.nl.

 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.