Tijdens de online visie- en inspiratiedag van Viva de kerk! op vrijdag 18 juni a.s. staat gemeenteontwikkeling centraal. Er is een compact maar compleet en interactief programma samengesteld waarbij je in korte tijd ontdekt wat Viva de kerk! ook voor jouw gemeente kan betekenen. 

Afwisselend programma 
Het programma begint om 10 uur. Naast een devotional van Ruben Flach en actueel en diepgaand onderwijs over gemeente­ontwikkeling door Henk Stoorvogel wordt er in het programma veel aandacht gegeven aan de praktijk. Zo deelt Christian Tan, speerpuntleider Gemeentestichting van de VPE, zijn ervaringen als kerkplanter pur sang. Hij heeft een passie voor het verlorene en wil in de komende tien jaar honderd nieuwe kerken stichten onder de slogan: ‘Meer Jezus in meer mensen’. 

Boeiende breakoutsessions
In het programma is ook doelbewust ruimte gemaakt voor interactie: in twee rondes breakoutsessions kun je in gesprek met leiders die in hun gemeente aan de slag zijn gegaan met de principes van Viva de kerk! De plek bij uitstek om te leren van hun ervaringen en inspiratie op te doen.

  • Ontdek hoe Reint Bergman het Viva-principe Het woord van Jezus als Heer staat centraal toepast bij VIDA, een jonge gemeente in Kampen.
  • Ludolf Schouten is voorganger bij de Vluchtheuvel in Arnhem. Hoor van hem hoe er in zijn gemeente wordt gebouwd aan het principe Levendige geestelijke discipline.
  • Laat je inspireren door Henk Dik, bestuurslid van Opwekking, die het principe Liefde voor Israël op een bijzondere en praktische manier vormgeeft. 
  • Jeroen Dorstijn, voorganger van GODcentre Gouda, vertelt je graag over zijn passie voor Viva-principe Missionaire kiemkracht en hoe zij dat vormgeven.
  • Praat door met Ruben Flach, directeur Opwekking, over de vraag waarom Viva-principe Vervuld van de Geest van God zo belangrijk is.

De visie- en inspiratiedag vindt plaats op vrijdag 18 juni, van 10.00-12.00 uur, en we bieden je deze dag gratis aan omdat we verlangen naar een springlevende kerk. We zijn enthousiast over deze mogelijkheid om de kerk van Nederland te dienen met impactvol en praktisch toepasbaar onderwijs. Geef je vandaag nog op en ontvang inspiratie en toerusting om het nieuwe seizoen enthousiast van start te gaan!

Ik geef me op

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.