Op 28 november vindt de kick-off van Viva de kerk! plaats met een inspirerend event. Naast o.a. onderwijs over gemeente­ontwikkeling, lessen uit de vervolgde kerk en rondetafel­gesprekken met pioniers, is er livemuziek van Reni & Elisa, die de aanbidding leiden. 

Kerk als thuisbasis
We vroegen Reni & Elisa waarom de kerk voor hen zo belangrijk is. "Voor ons betekent kerk zijn 'samen in de aanwezigheid van God zijn, om te leren, te beleven en om het leven te leven'. Voor ons is de kerk een veilige plek en een thuisbasis, waar wij ons als personen gekend weten en om geestelijk te groeien, zodat we groeien naar het beeld van Christus. De kerk is meer dan de preek, de aanbidding en al helemaal meer dan de zondagse routine.

God is aanwezig
De kerk zijn wij met elkaar, we komen samen om elkaar en God te ontmoeten en door die ontmoetingen Jezus met de wereld te delen. In deze lastige en uitdagende tijd is het aspect van samenkomen en God zingend aanbidden een moeilijk punt geworden. Maar tegelijkertijd is ons beloofd dat God aanwezig is waar 2 of 3 in zijn naam bijeen zijn."

Meer informatie over het inspiratie-event Viva de kerk! en het aansluitende verdiepings­­traject dat met de hele gemeente meebeleefd wordt, vind je op www.vivadekerk.nl.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.