Iets delen over de financiën van 2021 kan eigenlijk niet zonder te beginnen met de zegen van voorziening van 2020. Toen alle evenementen - en dus ook de Pinksterconferentie - niet door konden gaan, communiceerden we onze nood van 9 ton, het bedrag dat het afgelopen jaar nodig was. Wat een gigantisch bedrag!

Maar ook: wat een betrokkenheid vanuit het land als reactie daarop. Het was hartverwarmend om te merken dat de zegen van al die jaren Pinksterconferentie en van het werk van Opwekking niet is vergeten. Meer dan 1.000 mensen gingen als vriend periodiek doneren, kerken hielden collectes, giften kwamen binnen en we ontvingen subsidie van de overheid. En het wonder gebeurde: al het geld dat nodig was, kwam binnen. Daar zijn we bijzonder dankbaar voor. Deze voorziening geeft ons zoals elk jaar weer het geloof en de bevestiging dat we door mogen

Voor 2021 hebben we nog 5 ton nodig om alle uitgaven te kunnen bekostigen. Dit bedrag is op te delen in 2,5 ton als collectedoel voor de Pinksterconferentie en 2,5 ton voor de algemene kosten van Stichting Opwekking. We hebben dit jaar meer nodig voor de conferentie, want ook digitaal ontwikkelen en investeren we. Hieronder vind je het overzicht:

Algemene middelen Stichting Opwekking
Naast het bedrag voor de Pinksterconferentie is er voor de algemene middelen nog 2,5 ton nodig; een lager bedrag dan vorig jaar. Dit heeft een paar redenen: we hebben bezuinigd, er is al een vaste bijdrage van de vrienden die een deel dekt, we ontvangen subsidie en investeren een deel vanuit onze reserves in dit jaar. Wil je ons blijven steunen in gebed en in financiën? Daarmee stel je ons in staat om dit prachtige zegenrijke werk te kunnen blijven voortzetten.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.