Vriendschap is kostbaar. Vrienden leven met elkaar mee, geven om elkaar, en zijn betrokken bij elkaar. Als Opwekking zijn we op zoek naar zulke vrienden. We hebben een belangrijke missie, en zijn vol passie voor Gods koninkrijk.

Daar willen we je graag op allerlei manieren bij betrekken. Want wat is nu mooier om deel te zijn van hoe God aan het werk is? In unieke mensenlevens maar ook in het groot – in ons land! We hopen dat ook jij onze vriend wil zijn. Hoe ziet dat er concreet uit? We zetten de mogelijkheden op een rijtje:

Op onze beurt houden wij je op de hoogte van wat er bij Opwekking gebeurt: onze activiteiten en producten, gebedspunten, het laatste nieuws, en waar we verder vol van zijn en over nadenken. Dat vind je allemaal in onze digitale nieuwsbrief die we je regelmatig toesturen. Ook krijg je toegang tot speciaal voor onze vrienden geselecteerde digitale content, die aan onze evenementen is gerelateerd. Daarmee ondersteunen we ook jou in je geestelijke groei en ontwikkeling. En blijf je ook op geestelijk en inhoudelijk vlak betrokken bij Opwekking en waar we mee bezig zijn om de kerk te dienen.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.