Word Vriend & Donateur Word Vriend van Opwekking

 

Als God mensen aanraakt, verandert er iets. God die een mens op het oog heeft en van binnenuit vernieuwt, door de kracht van de Heilige Geest. Daar zijn we al 60 jaar vol passie over!

We zijn dankbaar dat wat klein begon met een stap in geloof is uitgegroeid tot een organisatie die zich op vele manieren inzet voor geestelijke vernieuwing in ons land. Dat doen we o.a. door de Opwekkingsliederen, de Pinksterconferentie, geloofsopvoeding, leiderschapsontwikkeling, Opwekking Services, en onze uitgaven waaronder Opwekking Magazine. We willen ons met hart en ziel inzetten voor opwekking in ons land en uitdelen van alles wat God ons heeft toevertrouwd. Bij die prachtige uitdaging betrekken we graag ook anderen! Ben jij gegrepen door onze passie en visie? En wil je ons helpen die te realiseren? Word dan Vriend van Opwekking en draag mee. Zo kunnen we samen meewerken aan geestelijke vernieuwing in Nederland!

Er zijn twee mogelijkheden om Vriend van Opwekking te worden. Als je ons graag financieel wil ondersteunen - en dat hopen we natuurlijk van harte - kies je voor Vriend & Donateur. Daarnaast is het mogelijk om vriend te worden zonder financiële bijdrage. Als jij Opwekking een warm hart toedraagt, meeleeft en meebidt, dan ben je net zo hartelijk welkom als Vriend van Opwekking! Kies dan voor Vriend van Opwekking. Als vriend ontvang je gratis Opwekking Magazine, ons maand­blad waarmee we je inspireren en tools aanreiken om te groeien in je relatie met God. En waarin we je op de hoogte houden van onze activiteiten, uitgaven en wat ons beweegt.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.