De Global Leadership Summit die op 27, 28 en 29 januari plaatsvindt, wordt een online conferentie in plaats van een fysiek evenement. Aan de beslissing liggen de ontwikkelingen rondom corona ten grondslag.

Volledig programma online
De afgelopen weken hebben we de ontwikkelingen met betrekking tot corona nauwlettend gevolgd en onderzocht wat e.e.a. voor de mogelijkheden rondom de GLS betekent. Bij onze beslissing hebben we afwegingen gemaakt over o.a. de waarde van het fysiek bij elkaar komen en wat wijs is om in deze situatie te doen. Dat heeft ons doen besluiten om de GLS eind januari niet fysiek plaats te laten vinden, maar het volledige programma online aan te bieden. Zo kun je vanuit huis of kantoor alleen of met je team de GLS volgen, en tegelijkertijd veel andere leiders digitaal ontmoeten en spreken tijdens de break-out sessies. 

Inspirerend programma
Tijdens de GLS in januari bieden we niet alleen dag twee aan, maar is het ook mogelijk om de GLS als geheel te volgen voor wie de eerste dag in november heeft gemist. Het programma wordt gestreamd vanuit een studio en is ongewijzigd. Je kunt kijken en luisteren naar:

Programmadag 1 (donderdag 27 januari)

 • Craig Groeschel - Ontwikkel je leiderschapscapaciteit
 • Malcolm Gladwell - Urgentie om te innoveren
 • Juliet Funt - Tijd maken voor reflectie
 • Michelle Poler - Omgaan met angst (voor anderen)
 • Shola Richards - Respect op de werkvloer
 • Bianca Olthoff - Geroepen om te leiden

Programmadag 2 (vrijdag 28 en zaterdag 29 januari)

 • Henry Cloud - (Mentaal) Gezond Leiderschap
 • Rich Wilkerson Jr. - Blijven staan in leiderschap
 • Jamie Kern Lima - Groeien ondanks afwijzing
 • Richard Montañez - Eigenaarschap - invloed gebruiken
 • Francesca Gino - Authenticiteit - de kracht van talent
 • Albert Tate - Vind je leiderschapsritme

We zijn dankbaar en trots dat we op dag twee een Nederlandse spreker kunnen aankondigen, namelijk Don Ceder. Don Ceder (1989) is Tweede Kamerlid namens de ChristenUnie. Hij is woordvoerder op de thema's armoede, schuldhulp, jeugdzorg, migratie, defensie en digitale zaken. Hij is geboren in Amsterdam en voormalig advocaat. Hij is door zakenblad Forbes geselecteerd voor de ‘30 under 30 Europe’ lijst vanwege zijn innovatieve inzet op het gebied van schulden en armoede. Zijn bijdrage om de rechtspositie van huishoudens te verbeteren leverde Don in 2014 een nominatie voor Amsterdammer van het jaar op. In 2019 werd hij vanwege zijn werkzaamheden als advocaat genomineerd voor een Gouden Zandloper award. Van 2018 tot 2021 was hij gemeenteraadslid in de gemeente Amsterdam.

We zien samen met jou uit naar een conferentie vol inspiratie, toerusting en natuurlijk praktische tools om direct in je eigen situatie toe te passen. Want iedereen wint als een leider zich ontwikkelt en beter wordt!


Aanmelden

In overleg met de diverse hostlocaties heeft een aantal van hen aangegeven als kerk graag de GLS te willen hosten. Deelnemers die de conferentie toch graag fysiek willen bijwonen, zijn van harte welkom op de hostlocaties Drechtsteden en Haarlem.

 

Aanmelden Drechtsteden Aanmelden Haarlem

 

* Het toegangsbeleid in verband met COVID-19 wordt bepaald door de (host)locatie zelf. Meer weten over het beleid op een specifieke locatie? Stuur een e-mail naar gls@opwekking.nl

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.