Skip to main content

Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest

Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest. Dat is waar we al meer dan 60 jaar voor staan bij Opwekking. Waar we in geloven en voor gaan. Je ziet dat terug bij alles wat we doen: van Pinksterconferentie tot Opwekking in Concert, en van de Opwekkings­liederen tot ons maandelijkse magazine.

Daarmee willen we jou als christen aansporen om vol passie achter Jezus aan te gaan. En tools in handen geven om te groeien in geloof, zodat jij op de plek waar jij bent Jezus kunt laten zien en het verschil kan maken. Want het levensveranderende nieuws van Jezus Christus kunnen we niet voor onszelf houden – dat willen we uitdelen.

We verlangen naar geestelijke vernieuwing en groei, en we zijn dankbaar dat we daar actief aan mogen bijdragen. Dat doen we vanuit vier pijlers:

  1. Verkondiging en onderwijs
  2. Muziek en aanbidding
  3. Leiderschapsontwikkeling
  4. Generaties

Ook ondersteunen we vanuit Opwekking Services collega-organisaties bij het realiseren van hun missie en activiteiten door projectondersteuning, verhuur en Sound Service. Zo worden in alles wat we doen de kernbegrippen ontmoeten en samenwerken zichtbaar.

Al ruim 60 jaar passie voor Jezus en ruimte voor de Heilige Geest