Skip to main content
23 december 2022

Dankbaar terugkijken, vol verwachting vooruitzien

Nog een paar dagen en dan is 2022 weer ten einde. We kijken dankbaar terug op een bijzonder jaar, waarin we elkaar na lange tijd weer konden ontmoeten in de polder om samen het pinksterfeest te vieren. Wat een uitdaging om na twee jaar weer in geloof een Pinksterconferentie te organiseren. Maar ook: wat een feest!

Wonderen van God
‘In geloof spreek ik de naam van Jezus’ klinkt het in een van de nieuwe Opwekkingsliederen van 2022. Met het verlangen om de naam van Jezus van de daken te roepen en zijn liefde bekend te maken stapten we vol geloof dit jaar in. Er was veel onzekerheid: over financiën, of alles door kon gaan en alle benodigde vrijwilligershulp, maar we hebben onze gebedslast gedeeld met onze vrienden en samen gebeden voor een wonder. En terugkijkend kunnen we alleen maar constateren dat God inderdaad wonderen heeft gedaan. Het Worship Weekend, de Pinksterconferentie en de najaars-GLS konden live doorgaan, en we organiseerden zelfs een nieuwe activiteit: Opwekking in Concert, aanbiddingsavonden waar we een serie nieuwe Opwekkingsliederen opnemen.

Op naar 2023!
Ook financieel heeft God voorzien in wat we nodig hadden: wat een wonder! En we mochten daarnaast nog tientallen organisaties zegenen vanuit de zendingscollecte. We kijken dan ook verwachtingsvol naar het het nieuwe jaar, want we ervaren steeds opnieuw dat God voorziet als we naar Hem luisteren en zijn plannen volgen. We zijn dankbaar voor al onze vrienden, vrijwilligers en anderen die om ons heen staan. Mensen zonder wie wij ons werk in Gods koninkrijk niet zouden kunnen doen. We zien ernaar uit om ook het komende jaar weer met elkaar de schouders te zetten onder het prachtige werk dat God ons heeft toevertrouwd!

Na een jaar hard werken nemen we rond kerst en oud & nieuw even rust. Ons kantoor is gesloten vanaf vrijdag 23 december t/m zondag 1 januari. Vanaf maandag 2 januari zijn we weer via e-mail bereikbaar en vanaf maandag 9 januari ook telefonisch. Van harte gezegende kerstdagen en een goed en gezond 2023 gewenst!