Skip to main content
5 april 2024

Directienieuws: nog geen nieuwe directeur Inhoud en Inspiratie voor Opwekking

De zoektocht van Opwekking naar een nieuwe directeur Inhoud en Inspiratie heeft nog geen geschikte kandidaat opgeleverd. Er zijn in de afgelopen maanden diverse gesprekken gevoerd met verschillende kandidaten, maar er is nog geen nieuwe directeur gevonden als deel van de tweehoofdige directie.

Pauze in de zoektocht

Dat betekent dat we de actieve wervingsprocedure voor dit moment onderbreken. We richten ons voor nu op het organiseren van de Pinksterconferentie die heel snel dichterbij komt en onze aandacht en focus vraagt. Ondertussen zoeken we verder binnen ons eigen netwerk en blijft de vacature openstaan voor mensen die zich geroepen voelen om te solliciteren voor deze functie. Het volledige profiel is op te vragen via directie@opwekking.nl.

Afscheid Ruben Flach

Onze huidige algemeen directeur Ruben Flach zal – zoals eerder is aangekondigd – tijdens de aankomende Pinksterconferentie publiek afscheid nemen. Dat blijft ongewijzigd. De directie en het bestuur van Opwekking zijn in overleg over het invullen van de tussenfase die ontstaat door de mogelijk niet ingevulde functie van directeur Inhoud en Inspiratie.

We stellen je gebed in onze zoektocht naar een nieuwe directeur bijzonder op prijs.