Skip to main content
9 juni 2021

Gratis inspirerende visiedag Viva de kerk! op 18 juni

Op vrijdag 18 juni a.s. organiseren we opnieuw een online visie- en inspiratiedag vanuit project Viva de kerk! voor iedereen die verlangt naar groei en bloei in zijn kerk of gemeente. Het event duurt van 10.00-12.00 uur en om het voor iedereen toegankelijk te maken, bieden we het je gratis aan!

Visie en praktische tools
Afgelopen jaar hebben we project Viva de kerk! geïntroduceerd: een strategisch verdiepings­traject rondom tien tijdloze Bijbelse principes uit het gelijk­namige boek van Henk Stoorvogel, gebaseerd op de jonge kerk in Antiochië. Het project reikt visie en praktische tools aan die direct in je eigen context toepasbaar zijn, en bestaat uit een aantal elementen, waaronder het boek Viva de Kerk, een whitepaper over principes en processen van gemeente­­ontwikkeling en een videoserie waarin de tien principes worden uitgelegd door Ruben Flach en Henk Stoorvogel, gevolgd door het verhaal van een kerk of gemeente die dat in de praktijk heeft toegepast. Daarnaast is er een coachings­traject met ervaren en enthousiaste coaches die je graag ondersteunen bij gemeente­ontwikkeling.

Programma gratis visiedag
Speciaal voor kerken die zich oriënteren op de invulling van het nieuwe seizoen, maar ook voor andere geïnte­resseerden organiseren we op vrijdag 18 juni opnieuw een visie- en inspiratiedag. Er is een afwisselend en boeiend programma samengesteld waarin je meer ontdekt over wat project Viva de kerk! voor jouw kerk of gemeente kan betekenen.

  • Welkom en inleiding door Ruben Flach
  • Devotional door Ruben Flach
  • Actueel en diepgaand onderwijs over gemeente­ontwikkeling door Henk Stoorvogel
  • Praktijkverhaal vol vuur en passie door Christian Tan, speerpunt­leider Gemeente­stichting van de VPE
  • Breakoutsessions (2x) met gemeenteleiders die aan de slag zijn gegaan met (een van de) tien principes van Viva de kerk! Zij leiden de sessie in een afgesloten zoom-omgeving, waarbinnen ruimte is voor verdieping, vragen en inspiratie.

We zijn enthousiast over deze mogelijkheid om de kerk van Nederland te dienen met impactvol en praktisch toepasbaar onderwijs. Geef je vandaag nog op en ontvang inspiratie en toerusting om het nieuwe seizoen enthousiast van start te gaan!

NB: Onderstaande link vervalt op het moment dat het evenement is geweest.