2021 is bijna ten einde. Een mooi moment om even terug te kijken en stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd en waar we als Opwekking zegen mochten verspreiden. Wat is er veel om dankbaar voor te zijn…!

Opwekking in actie
We kijken dankbaar terug op alle activiteiten die we als Opwekking mochten organiseren of waar we bij betrokken waren: het prachtige Worship Weekend, de digitale Pinksterconferentie die door een paar honderdduizend mensen – tot ver buiten onze landsgrenzen! – is gevolgd, meewerken met Simply Jesus, de Global Leadership Summit enz. Naast de activiteiten bereiken we ook met ons Opwekking Magazine maandelijks duizenden mensen die ons werk een warm hart toedragen. En natuurlijk onze Opwekkingsliederen waarmee we God aanbidden, zijn heerschappij proclameren, maar die ons ook zelf opbouwen en erdoorheen helpen als het leven tegenzit.

Samen staan we sterk
Dankbaar ook zijn we voor al onze vrienden, vrijwilligers en mensen die anderszins met ons verbonden zijn. Mensen zonder wie wij ons werk in Gods koninkrijk niet zouden kunnen doen. We danken iedereen heel hartelijk die op wat voor wijze betrokken is bij Opwekking en bij onze opdracht. We verlangen ernaar om ook het komende jaar weer met elkaar de schouders onder het prachtige werk te kunnen zetten dat God ons heeft toevertrouwd!

Na een jaar hard werken nemen we rond kerst en oud & nieuw even rust. Ons kantoor is gesloten vanaf vrijdag 24 december t/m zondag 2 januari. Vanaf maandag 3 januari zijn we weer via e-mail bereikbaar en vanaf maandag 10 januari ook telefonisch. Van harte gezegende kerstdagen en een goed en gezond 2022 gewenst!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.